Corona-reiswaarschuwing

Beste lezers,

De uitbraak van het coronavirus houdt de wereld in z’n greep. De maatregelen die over de hele wereld zijn genomen om verdere verspreiding te beperken, zorgen ervoor dat reizen op dit moment (vrijwel) onmogelijk is. Vluchten zijn geschrapt, hotels zijn dicht en bijna alle grenzen zijn gesloten. Zelfs binnen Europa, waar grensovergangen eigenlijk niet meer bestonden, is het reizen sterk aan banden gelegd.

Heel jammer, maar ook begrijpelijk. Vanwege de huidige situatie is veel van de informatie op dit blog even niet actueel. Wel hoop ik natuurlijk dat de posts op REISEIGENWIJS je blijven inspireren. Dromen over reizen mag natuurlijk altijd.

Ik zal de komende tijd meer posts online zetten over interessante bestemmingen in eigen land. Want dáár mogen we inmiddels gelukkig weer steeds meer. En Nederland is een schitterend land met nog meer dan genoeg bijzondere plekjes.

Ik hoop dat ik deze corona-reiswaarschuwing snel weer van het blog mag verwijderen, maar tot die tijd: blijf gezond en doe inspiratie op voor je volgende avontuur!

Met avontuurlijke groet,

REISEIGENWIJS

Dion

Ik ben Dion en ik doe niets liever dan op m'n eigen houtje de wereld verkennen. Daarbij sla ik de minder voor de hand liggende bestemmingen niet over! Ik deel mijn passie voor zelfstandig reizen graag met iedereen en daarom heb ik in 2019 REISEIGENWIJS opgericht. Op dit blog deel ik praktische reistips over en inspiratie voor originele bestemmingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *